Съдът остави в ареста Владимир Стоянов, който беше задържан за нападение

...
Съдът остави в ареста Владимир Стоянов, който беше задържан за нападение
Коментари Харесай

Биячът Владимир влезе в съда с торба на главата, перчи се, че срещу него няма доказателства, но...

Съдът остави в ареста Владимир Стоянов, който беше арестуван за нападение над доктор от САГБАЛ „ Шейново “. На 1 юли доктор Албена Гагова беше открита в безсъзнание и в локва кръв, малко след спор със Стоянов, който желал да му бъде предадена плацентата на новороденото му дете. След консултация с началника си лекарката отказала да го направи в почивен ден и без нужната документи. Тя е със строшен нос, комоцио, раздрана джука и голям брой пострадвания. Стоянов беше арестуван ден след нападението. Той е с разнообразно престъпно минало, само че отхвърля да е удрял Гагова.



В залата Стоянов съобщи, че против него няма никакви доказателства. Преди това той излезе от конвойната с плик на главата след къса препирня с защитата, оповестява bTV.



Днес сутринта сътрудници на доктор Гагова излязоха на алегоричен митинг против насилието. Те се събраха пред болничното заведение и прочетоха заявления. Протестът беше подсилен от Българския лекарски съюз, медици от други лечебни заведения и пациенти.

Д-р Гагова е еманация на българския доктор сега. Указвайки ѝ поддръжка, поддържаме българските лекари, тъй като такива неща се случват на всички места в страната, изключително сътрудниците от Спешната помощ са като на фронт, сподели изпълнителният шеф на САГБАЛ „ Шейново “ доктор Румен Велев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР